Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karšti, išsižioję kibinukai
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Trapios tešlos karštas užkandis su faršu. Trapios tešlos karštas užkandis su faršu. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kiaulės faršo
300 gramų miltai
200 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
100 mililitrų vandens (karštas)
2 vienetai svogūnų
2 žiupsneliai pipirai
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis druskos
2 žiupsneliai bazilikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš 2 kiaušinių, grietinės, sviesto ir miltų (dedu tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti), minkau tešlą.
2.
Kiaulienos faršą skaninu druska, baziliku, pipirais ir smulkitais svogūnais.
3.
Maišant faršą plikau verdančiu vandeniu, dar kartą gerai permaišau ir dedu 1 valandą į šaldytuvą.
4.
Formuoju tešlos krepšelius, dedu po truputį faršo.
5.
Tepu kiaušinio plakiniu ir kepu 180 laipsnių temperatūros karštumo orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

Karšti, išsižioję kibinukai

Recepto autorius: Trapios tešlos karštas užkandis su faršu. Rima
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš 2 kiaušinių, grietinės, sviesto ir miltų (dedu tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti), minkau tešlą.

  2. Kiaulienos faršą skaninu druska, baziliku, pipirais ir smulkitais svogūnais.

  3. Maišant faršą plikau verdančiu vandeniu, dar kartą gerai permaišau ir dedu 1 valandą į šaldytuvą.

  4. Formuoju tešlos krepšelius, dedu po truputį faršo.

  5. Tepu kiaušinio plakiniu ir kepu 180 laipsnių temperatūros karštumo orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai (1)


  • ringaile 2017-08-26 10:11

    Labai skanei atrodo


Daugiau receptų