Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karšto šokolado desertas apelsino krepšelyje
AUTORIUS:
Renata K.
INGREDIENTAI:
4 vienetai apelsinų
3 valgomieji šaukštai cukraus
2 valgomieji šaukštai migdolų (malti)
2 kiaušinių
7 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
200 gramų juodojo šokolado
1 valgomasis šaukštas brendžio
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinus perpjauti per pusę, išspausti sultis ir tada išskobti vidų, kad liktų tik apelsino žievelės krepšeliai.
Ant karštos vandens vonelės arba mikrobangėje ištirpinti šokoladą su sviestu ir šiek tiek atvėsinti.
Tada šokoladinę masę sumaišyti su kiaušiniais, cukrumi, migdolais, sultimis ir brendžiu arba apelsininiu likeriu.
Šia mase užpildyti apelsinų krepšelius.
Kepti krepšelius 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12-15 min.
Skanaus.

Karšto šokolado desertas apelsino krepšelyje

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Apelsinus perpjauti per pusę, išspausti sultis ir tada išskobti vidų, kad liktų tik apelsino žievelės krepšeliai.
Ant karštos vandens vonelės arba mikrobangėje ištirpinti šokoladą su sviestu ir šiek tiek atvėsinti.
Tada šokoladinę masę sumaišyti su kiaušiniais, cukrumi, migdolais, sultimis ir brendžiu arba apelsininiu likeriu.
Šia mase užpildyti apelsinų krepšelius.
Kepti krepšelius 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12-15 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Renata K.

Komentarai (1)


  • Andėja 2014-07-14 17:52

    neatrodo labai jau apetitiškai ;)


Daugiau receptų