Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Karštos užkandėlės
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų batono
1 vienetas svogūnų
1 vienetas pomidorų pastos
50 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio
50 gramų sūris
1 saujelė konservuotų žirnelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Batono riekeles supjaustykite per pusę. Dėkite ant skardos, išklotos folija.
2.
Kumpelį, pomidorą supjaustykite kubeliais, svogūną nedideliais gabaliukais, užtarkuokite sūrio, berkite žirnelių. Išmaišikyte ir po šaukštą masės dėkite ant batono.
3.
Pašaukite į įkaitintą iki 200 C laipsnių orkaitę ir kepkite apie 7 - 10 minučių.

Karštos užkandėlės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Batono riekeles supjaustykite per pusę. Dėkite ant skardos, išklotos folija.

  2. Kumpelį, pomidorą supjaustykite kubeliais, svogūną nedideliais gabaliukais, užtarkuokite sūrio, berkite žirnelių. Išmaišikyte ir po šaukštą masės dėkite ant batono.

  3. Pašaukite į įkaitintą iki 200 C laipsnių orkaitę ir kepkite apie 7 - 10 minučių.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų