Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kartveiškas jautienos troškinys
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Šis patiekalas labai skanus, bet be galo aštrus, tad kas nemėgsta aštriai galima dėti mažiau česnakų ir mažiau maltos aitriosios paprikos. Prie šio troškinio tinka ryžiai ir Šis patiekalas labai skanus, bet be galo aštrus, tad kas nemėgsta aštriai galima dėti mažiau česnakų ir mažiau maltos aitriosios paprikos. Prie šio troškinio tinka ryžiai ir salotos. Taip pat galima pabarstyti granatų sėklomis. Vyną galima naudoti ir nealkoholinį. Jei nepatinka jautiena, galima ją pakeisti kiauliena. Be to, jei turite salierų šakelių ir mėgstate svogūnus - galima dėti ir jų. Šiuo atveju svogūnus tektų pakepinti kartu su mėsa keptuvėje. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų jautienos
5 skiltelės česnakų
0.5 pundelio petražolių
0.5 pundelio krapų
0.5 pundelio bazilikų
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
100 mililitrų baltojo vyno
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai mairūnų (džiovintas)
2 arbatiniai šaukšteliai maltos aitriosios paprikos
2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (Chmeli Suneli)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Supjaustyti mėsą gabalėliais. Susmulkinti žalumynus.
2.
Į pakaitintą aliejų dėti mėsą ir, maišant, kepti apie 10 minučių. Iškeptą mėsą perkelti į puodą, pilti vandens, kad apsemtų, dėti pomidorų pastą, berti susmulkintus česnakus, mairūnų, papriką, ir patroškinti 10 minučių.
3.
Galiausiai pilti vyną, uždengti dangčių ir troškinti 45 minutes. Jei reikia, pilti dar vandens. Berti žalumynus.

Kartveiškas jautienos troškinys

Recepto autorius: Šis patiekalas labai skanus, bet be galo aštrus, tad kas nemėgsta aštriai galima dėti mažiau česnakų ir mažiau maltos aitriosios paprikos. Prie šio troškinio tinka ryžiai ir ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais. Susmulkinti žalumynus.

  2. Į pakaitintą aliejų dėti mėsą ir, maišant, kepti apie 10 minučių. Iškeptą mėsą perkelti į puodą, pilti vandens, kad apsemtų, dėti pomidorų pastą, berti susmulkintus česnakus, mairūnų, papriką, ir patroškinti 10 minučių.

  3. Galiausiai pilti vyną, uždengti dangčių ir troškinti 45 minutes. Jei reikia, pilti dar vandens. Berti žalumynus.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų