Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kavos pyragas
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai yra lietuviškai - amerikietiškas kavos pyragas. Tai yra lietuviškai - amerikietiškas kavos pyragas. Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Biskvitui:
260 gramų miltai
3 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto (minkšto)
150 gramų cukraus
150 gramų grietinės
4 valgomieji šaukštai kavos (stiprios)
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
150 gramų rudojo cukraus
100 gramų razinų
100 gramų graikinių riešutų
1 valgomasis šaukštas cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirmiausia, ruošime įdarą. Razinas perliekite karštu vandeniu, kad truputį sudrėktų. Razinas, tamsiai rudą cukrų, cinamoną ir smulkintus riešutus suberkitę į dubenį ir sumaišykite.
2.
Dabar imsimės gaminti biskvitą. Minkštą sviestą dėkite į dubenį, supilkite cukrų ir pradėkite plakti elektriniu plakikliu. Plakite tol, kol sviestas pabals ir suminkštės. Kai sviestas ir cukrus pavirsta kremu, po vieną įmuškite kiaušinius. Kai kiaušiniai įplakti, įpilkite ir suplakite kartu grietinę. Miltus persijokite su kepimo milteliais. Įmaišykite miltus su šaukštu į sviesto masę. Tešla bus gana skysta. Supilkite keturis šaukštus kavos ir dar karta išmaišykite.
3.
Didžiąją dalį tešlos pilkite į kepimo formą, ant jos sudėkite visą įdarą. Ant įdaro supilkite likusią dalį tešlos. Viršutinė dalis paruduos.
4.
Kepkite orkaitėje apie 45 minutes, 190 laipsnių temperatūroje, kol pakils ir paruduos. Skanaus!

Kavos pyragas

Recepto autorius: Tai yra lietuviškai - amerikietiškas kavos pyragas. Agnė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Biskvitui: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausia, ruošime įdarą. Razinas perliekite karštu vandeniu, kad truputį sudrėktų. Razinas, tamsiai rudą cukrų, cinamoną ir smulkintus riešutus suberkitę į dubenį ir sumaišykite.

  2. Dabar imsimės gaminti biskvitą. Minkštą sviestą dėkite į dubenį, supilkite cukrų ir pradėkite plakti elektriniu plakikliu. Plakite tol, kol sviestas pabals ir suminkštės. Kai sviestas ir cukrus pavirsta kremu, po vieną įmuškite kiaušinius. Kai kiaušiniai įplakti, įpilkite ir suplakite kartu grietinę. Miltus persijokite su kepimo milteliais. Įmaišykite miltus su šaukštu į sviesto masę. Tešla bus gana skysta. Supilkite keturis šaukštus kavos ir dar karta išmaišykite.

  3. Didžiąją dalį tešlos pilkite į kepimo formą, ant jos sudėkite visą įdarą. Ant įdaro supilkite likusią dalį tešlos. Viršutinė dalis paruduos.

  4. Kepkite orkaitėje apie 45 minutes, 190 laipsnių temperatūroje, kol pakils ir paruduos. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų