Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kebabai ant iešmo
AUTORIUS:
Tomas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų jautienos
400 gūželių ėrienos
1 vienetas kiaušinių
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodieji)
50 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
1 vienetas svogūnų (smulkiai pjaustytas ar tarkuotas (tiks ir sauja svogūnų laiškų))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir paprikos milteliais. Tada miltus sudėkite į mėsos su kiaušiniu masę ir išmaišykite. Nepamirškite įmaišyti smulkinto svogūno. Paruoštą masę, gražiai formuojant, dėti aplink medinius iešmelius (kiekvienam iešmeliui naudoti 50 - 60 g paruošto faršo). Kepti ant žarijų, kol gražiai apskrus.

Patiekiant apšlakstyti vyno actu ir valgyti su daržovėmis (labai tinka svogūnai).

Pastaba. Jei naudojate medinius iešmelius (prieš tai juos valandą laiko išmirkykite vandenyje).

Kebabai ant iešmo

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir paprikos milteliais. Tada miltus sudėkite į mėsos su kiaušiniu masę ir išmaišykite. Nepamirškite įmaišyti smulkinto svogūno. Paruoštą masę, gražiai formuojant, dėti aplink medinius iešmelius (kiekvienam iešmeliui naudoti 50 - 60 g paruošto faršo). Kepti ant žarijų, kol gražiai apskrus.

Patiekiant apšlakstyti vyno actu ir valgyti su daržovėmis (labai tinka svogūnai).

Pastaba. Jei naudojate medinius iešmelius (prieš tai juos valandą laiko išmirkykite vandenyje).

Receptą atsiuntė Tomas

Komentarai


Daugiau receptų