Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir paprikos milteliais. Tada miltus sudėkite į mėsos su kiaušiniu masę ir išmaišykite. Nepamirškite įmaišyti smulkinto svogūno. Paruoštą masę, gražiai formuojant, dėti aplink medinius iešmelius (kiekvienam iešmeliui naudoti 50 - 60 g paruošto faršo). Kepti ant žarijų, kol gražiai apskrus.
Patiekiant apšlakstyti vyno actu ir valgyti su daržovėmis (labai tinka svogūnai).
Pastaba. Jei naudojate medinius iešmelius (prieš tai juos valandą laiko išmirkykite vandenyje).

Kebabai ant iešmo
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | jautienos |
400 gūželių | ėrienos |
1 vienetas | kiaušinių |
1 arbatinis šaukštelis | druskos |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (juodieji) |
50 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | paprikų (milteliai) |
1 vienetas | svogūnų (smulkiai pjaustytas ar tarkuotas (tiks ir sauja svogūnų laiškų)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Kebabai ant iešmo
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Jautiena, 400 gramų
- Ėriena, 400 gūželių
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, juodieji, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 50 gramų
- Paprika, milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, smulkiai pjaustytas ar tarkuotas (tiks ir sauja svogūnų laiškų), 1 vienetas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir paprikos milteliais. Tada miltus sudėkite į mėsos su kiaušiniu masę ir išmaišykite. Nepamirškite įmaišyti smulkinto svogūno. Paruoštą masę, gražiai formuojant, dėti aplink medinius iešmelius (kiekvienam iešmeliui naudoti 50 - 60 g paruošto faršo). Kepti ant žarijų, kol gražiai apskrus.
Patiekiant apšlakstyti vyno actu ir valgyti su daržovėmis (labai tinka svogūnai).
Pastaba. Jei naudojate medinius iešmelius (prieš tai juos valandą laiko išmirkykite vandenyje).
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai