Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kebabai su džiovintais abrikosais ir imbieru
AUTORIUS:
Lijana
INGREDIENTAI:
10 vienetų abrikosų (džiovinti)
1 česnakų
0.5 vieneto imbierų
šiek tiek petražolių
šiek tiek petražolių (padažui)
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
150 mililitrų jogurto (padažui)
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka.
Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje.
Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių.
Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min.
Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.

Kebabai su džiovintais abrikosais ir imbieru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka.
Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje.
Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių.
Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min.
Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė Lijana

Komentarai


Daugiau receptų