Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka.
Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje.
Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių.
Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min.
Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.

Kebabai su džiovintais abrikosais ir imbieru
INGREDIENTAI:
10 vienetų | abrikosų (džiovinti) |
1 | česnakų |
0.5 vieneto | imbierų |
šiek tiek | petražolių |
šiek tiek | petražolių (padažui) |
1 vienetas | svogūnų |
500 gramų | kiaulės faršo |
150 mililitrų | jogurto (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kebabai su džiovintais abrikosais ir imbieru
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Abrikosai, džiovinti, 10 vienetų
- Česnakai, 1
- Imbieras, 0.5 vieneto
- Petražolės
- Petražolės, padažui
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Jogurtas, padažui, 150 mililitrų
- Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka.
Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje.
Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių.
Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min.
Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai