Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kefyro pyragas su cinamonu ir vyšniomis
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai skanus, lengvas ir purus kefyro pyragas su cinamonu ir vyšnių įdaru. Šiam pyragui nereikia brangių produktų, o jo gaminimo procesas yra visiškai nesudėtingas. Šis desertas - Tai skanus, lengvas ir purus kefyro pyragas su cinamonu ir vyšnių įdaru. Šiam pyragui nereikia brangių produktų, o jo gaminimo procesas yra visiškai nesudėtingas. Šis desertas - tikras skanumėlis. (...daugiau) MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 mililitrų kefyro
140 gramų miltai
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
60 gramų sviesto
10 gramų vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo soda
1 arbatinis šaukštelis cinamono
šiek tiek vyšnių (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į indą sudėkite sviestą, cukrų bei vanilinį cukrų. Ingredientus sumaišykite elektriniu maišytuvu. Pridėkite kiaušinį ir viską dar kartą gerai išmaišykite. Berkite miltus, cinamoną.
2.
Kepimo sodą nugesinkite kefyru ir kartu su visu kefyru įpilkite į tešlą. Maišykite tešlą iki vientisos konsistencijos.
3.
Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus berkite uogas ir labai lengvai įspauskite jas į tešlą.
4.
Kepti 180 C temperatūroje apie 25-30 min. Skanaus!

Kefyro pyragas su cinamonu ir vyšniomis

Recepto autorius: Tai skanus, lengvas ir purus kefyro pyragas su cinamonu ir vyšnių įdaru. Šiam pyragui nereikia brangių produktų, o jo gaminimo procesas yra visiškai nesudėtingas. Šis desertas - ( ...daugiau ) MyCulinaryCorner
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į indą sudėkite sviestą, cukrų bei vanilinį cukrų. Ingredientus sumaišykite elektriniu maišytuvu. Pridėkite kiaušinį ir viską dar kartą gerai išmaišykite. Berkite miltus, cinamoną.

  2. Kepimo sodą nugesinkite kefyru ir kartu su visu kefyru įpilkite į tešlą. Maišykite tešlą iki vientisos konsistencijos.

  3. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus berkite uogas ir labai lengvai įspauskite jas į tešlą.

  4. Kepti 180 C temperatūroje apie 25-30 min. Skanaus!

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner

Komentarai


Daugiau receptų