Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksas su aguonomis
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
350 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
200 gramų sviesto
100 gramų aguonų
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant įmušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus.
2.
Iš pusės citrinos išspausti sultis.
3.
Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas. Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45 - 60min.
4.
Skanųjį keksą palikti ataušti formoje, išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį.

Skanaus!

Keksas su aguonomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant įmušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus.

  2. Iš pusės citrinos išspausti sultis.

  3. Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas. Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45 - 60min.

  4. Skanųjį keksą palikti ataušti formoje, išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų