Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksas su cinamonu
AUTORIUS:
Evelina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cinamono
2 valgomieji šaukštai cukraus
40 gramų graikinių riešutų
1 arbatinis šaukštelis vanilės
5 vienetai kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
250 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai romo
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Ištirpinkite svietą. Įmaišykite cukrų, kai cukrus ištirps, įmaišykite romą, vanilę. Po to įmaišykite kiaušinius.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais arba soda ir įmaišykite į tešlą.
Į kepimo formą supilkite 1/3 tešlos. Berkite cukraus, maltų riešutų ir cinamono masės. Po to vėl pilkite 1/3 tešlos, tada vėl cinamono mišinio ir likusią tešlą.
Kepkite apie 1 valandą 180° C orkaitėje.
Skanaus!

Keksas su cinamonu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištirpinkite svietą. Įmaišykite cukrų, kai cukrus ištirps, įmaišykite romą, vanilę. Po to įmaišykite kiaušinius.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais arba soda ir įmaišykite į tešlą.
Į kepimo formą supilkite 1/3 tešlos. Berkite cukraus, maltų riešutų ir cinamono masės. Po to vėl pilkite 1/3 tešlos, tada vėl cinamono mišinio ir likusią tešlą.
Kepkite apie 1 valandą 180° C orkaitėje.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Evelina

Komentarai


Daugiau receptų