Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksas su džiovintais vaisiais
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų margarino
200 gramų cukraus
7 gramai vanilinio cukraus
4 vienetai kiaušinių
200 gramų varškės (riebi)
300 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
200 gramų vaisių (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temp. Margariną išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius ir po kiekvieno, gerai išplakite. Sudėkite varškę ir vėl gerai išmaišykite. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir druską. Maišykite, kol neliks sausų miltų. Galiausiai įmaišykite džiovintus vaisius.
Kepkite 40 - 60 min. Atvėsusį kepinį galima aplieti glajumi.

Skanaus!

Keksas su džiovintais vaisiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temp. Margariną išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius ir po kiekvieno, gerai išplakite. Sudėkite varškę ir vėl gerai išmaišykite. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir druską. Maišykite, kol neliks sausų miltų. Galiausiai įmaišykite džiovintus vaisius.
Kepkite 40 - 60 min. Atvėsusį kepinį galima aplieti glajumi.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų