Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksas su džiovintais vaisiais
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų sviesto
1.5 stiklinės cukraus
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė miltai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
3 saujos vaisių ( džiovinti (razinų, datulių, abrikosų))
šiek tiek cukraus pudros
0.5 stiklinės pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, lėtai supilti ištirpintą sviestą. Masę išplakti. Suberti miltus, kepimo miltelius, ir supilkite pieną. Maišyti iki vientisos masės. Džiovintus vaisius nuplauti, nusausini ir smulkiai supjaustyti. Suberti viską į tešlą, išmaišyti. Supilti tešlą į sviestu pateptą formą. Kepti apie 60 minučių 180°C. Prieš patiekdami apibarstyti cukraus pudra.

Keksas su džiovintais vaisiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, lėtai supilti ištirpintą sviestą. Masę išplakti. Suberti miltus, kepimo miltelius, ir supilkite pieną. Maišyti iki vientisos masės. Džiovintus vaisius nuplauti, nusausini ir smulkiai supjaustyti. Suberti viską į tešlą, išmaišyti. Supilti tešlą į sviestu pateptą formą. Kepti apie 60 minučių 180°C. Prieš patiekdami apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų