Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksas su juodųjų serbentų uogiene
AUTORIUS:
Živilė
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
375 gramai kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 stiklinė uogienės
1 stiklinė pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 stiklinė 200 ml talpos.
Išplakti kiaušinius. Įmaišyti natūralų jogurtą be priedų arba pasukas.
Įmaišyti uogienę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
Miltų mišinį įmaišyti į tešlą.
Sudėti tešlą į kepimo formą.
Įkaitinti orkaitę iki 180° C laipsnių. Kepti apie 45 minutes.
Tinka ir kitos uogienės: vyšnių, braškių ir kt.

Keksas su juodųjų serbentų uogiene

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

1 stiklinė 200 ml talpos.
Išplakti kiaušinius. Įmaišyti natūralų jogurtą be priedų arba pasukas.
Įmaišyti uogienę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
Miltų mišinį įmaišyti į tešlą.
Sudėti tešlą į kepimo formą.
Įkaitinti orkaitę iki 180° C laipsnių. Kepti apie 45 minutes.
Tinka ir kitos uogienės: vyšnių, braškių ir kt.

Receptą atsiuntė Živilė

Komentarai


Daugiau receptų