Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksas su kumpiu ir kietuoju sūriu
AUTORIUS:
Sandra
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
50 gramų slyvų (džiovintos)
250 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
50 gramų sviesto
šiek tiek prieskonių (žolelės)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 gramų sūris (kietasis)
100 gramų kumpio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įmuškite 2 - 3 kiaušinius, berkite druskos, pipirų. Tada supilkite pieną, sudėkite minkštą sviestą.

Taip pat sudėkite supjaustytą kubeliais kumpį, smulkiai supjaustytą sūrį, krapus, prieskonines žoles (raudonėlis, bazilikas ar kt.).

Berkite 250 - 300 g miltų sumaišytų su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite (turėtų gautis košės konsistencija).

Masę sukrėskite į riebalais pateptą kepimo formą.

Kepkite 180 °C temperatūroje apie 30 minučių.

Keksas su kumpiu ir kietuoju sūriu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įmuškite 2 - 3 kiaušinius, berkite druskos, pipirų. Tada supilkite pieną, sudėkite minkštą sviestą.

Taip pat sudėkite supjaustytą kubeliais kumpį, smulkiai supjaustytą sūrį, krapus, prieskonines žoles (raudonėlis, bazilikas ar kt.).

Berkite 250 - 300 g miltų sumaišytų su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite (turėtų gautis košės konsistencija).

Masę sukrėskite į riebalais pateptą kepimo formą.

Kepkite 180 °C temperatūroje apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai (2)


  • Indre 2016-11-22 19:24

    Tai kepimo formai patepti


  • Egle 2014-09-16 15:24

    o koks kiekis ir kam aliejus?


Daugiau receptų