Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksas su obuoliais
AUTORIUS:
Sandra
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
0.5 stiklinės cukraus
0.8 stiklinės obuolių (tarkuoti)
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
0.5 stiklinės aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Po truputį maišant supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Turi gautis grietinės tirštumo tešla. Tada sudėti sutarkuotus obuolius, atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į kepimo keturkampę formą. Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Pabarstyti cukraus pudros (nebūtina).

Po to supjaustyti keksą gabalėliais kaip nuotraukoje.

Keksas su obuoliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakti su cukrumi. Po truputį maišant supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Turi gautis grietinės tirštumo tešla. Tada sudėti sutarkuotus obuolius, atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į kepimo keturkampę formą. Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Pabarstyti cukraus pudros (nebūtina).

Po to supjaustyti keksą gabalėliais kaip nuotraukoje.

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai


Daugiau receptų