
Keksas su uogiene
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | cukraus |
2 vienetai | kiaušinių |
2.5 stiklinės | kvietinių miltų |
1 stiklinė | jogurto (natūralus) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo miltelių |
1 stiklinė | uogienės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Uogienę (slyvų, braškių, vyšnių ir pan.) išmaišiau su kepimo milteliais.
2.
Tuomet subėriau cukrų, supyliau jogurtą ir įmušiau kiaušinį. Viską gerai išmaišiau.
3.
Tik pabaigoje įmaišiau miltus. Tešlą supyliau į kekso kepimo formą. Kepiau apie 60 minučių 180° C orkaitėje.
Keksas su uogiene
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Jogurtas, natūralus, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Uogienė, 1 stiklinė
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Uogienę (slyvų, braškių, vyšnių ir pan.) išmaišiau su kepimo milteliais.
Tuomet subėriau cukrų, supyliau jogurtą ir įmušiau kiaušinį. Viską gerai išmaišiau.
Tik pabaigoje įmaišiau miltus. Tešlą supyliau į kekso kepimo formą. Kepiau apie 60 minučių 180° C orkaitėje.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Truputi kietokas