Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksiukai su avietėm
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Keksiukai išėjo labai minkštučiai ir skanūs! Labai greita, paprasta. Keksiukai išėjo labai minkštučiai ir skanūs! Labai greita, paprasta. Eglė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
250 gramų miltai
200 gramų sviesto
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
1 stiklinė aviečių
1 pakelis agrastų želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 2 val. palaikome šaltai.
2.
Tešlą pilstome į formeles ir kepame 170 - 200 temperatūroje apie 20 minučių.
3.
1,5 stiklinės karšto vandens ištirpiname agrastų želė ir pastatome šaltai. Kai želė pradeda stingti,s uplakame ją iki standžių putų. Jų pridedame ant keksiukų viršaus ir dedame avietes. Ant viršaus galima pabarstyti pabarstukais.

Keksiukai su avietėm

Recepto autorius: Keksiukai išėjo labai minkštučiai ir skanūs! Labai greita, paprasta. Eglė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Tešlai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 2 val. palaikome šaltai.

  2. Tešlą pilstome į formeles ir kepame 170 - 200 temperatūroje apie 20 minučių.

  3. 1,5 stiklinės karšto vandens ištirpiname agrastų želė ir pastatome šaltai. Kai želė pradeda stingti,s uplakame ją iki standžių putų. Jų pridedame ant keksiukų viršaus ir dedame avietes. Ant viršaus galima pabarstyti pabarstukais.

Receptą atsiuntė Eglė

Komentarai


Daugiau receptų