Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksiukai su avietėmis
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų varškės (9 proc. riebumo)
100 gramų cukraus
200 gramų miltai
3 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
20 vienetų aviečių ( (išmirkytos „Jagermeister“ likeryje) )
1 vienetas kiaušinių (baltymas)
1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų gerai išplakti (arba su šepetėlius arba su blenderiu), sudėti trintą varškę, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą. Išmaišyti.
2.
Tada į šią masę suberti sumaišytus su kepimo milteliais miltus. Geriausia per sietelį persijoti. Viską gerai išmaišyti.
3.
Tešlą šaukštu dėti į keksiukų formeles. Įkišti avietes - po 2-3 į kiekvieną keksiuką - priklausomai nuo jų dydžio. Kepti į kaitintoje orkaitėje iki 175 – 180 laipsnių apie 20 – 25 min. Kol keksiukai apskrus. Patiekti keksiukus apibarstytus iš cukraus pudros ir citrinos sulčių padarytus pabarstukus.
4.
Pabarstukai gaminami taip: baltymas išmaišomas su citrinos rūgštele arba sultimis, ir nuolat maišant dedama cukraus pudros iki norimo tirštumo. Tada masę šaukšteliu nestora linija papilti ant kepimo popieriaus. (Galima tą patį padaryti glajų įpylus į maišelį.) Palaukti, kol sustings ir tada gabaliukus sulaužyti.

Skanaus.

Keksiukai su avietėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų gerai išplakti (arba su šepetėlius arba su blenderiu), sudėti trintą varškę, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą. Išmaišyti.

  2. Tada į šią masę suberti sumaišytus su kepimo milteliais miltus. Geriausia per sietelį persijoti. Viską gerai išmaišyti.

  3. Tešlą šaukštu dėti į keksiukų formeles. Įkišti avietes - po 2-3 į kiekvieną keksiuką - priklausomai nuo jų dydžio. Kepti į kaitintoje orkaitėje iki 175 – 180 laipsnių apie 20 – 25 min. Kol keksiukai apskrus. Patiekti keksiukus apibarstytus iš cukraus pudros ir citrinos sulčių padarytus pabarstukus.

  4. Pabarstukai gaminami taip: baltymas išmaišomas su citrinos rūgštele arba sultimis, ir nuolat maišant dedama cukraus pudros iki norimo tirštumo. Tada masę šaukšteliu nestora linija papilti ant kepimo popieriaus. (Galima tą patį padaryti glajų įpylus į maišelį.) Palaukti, kol sustings ir tada gabaliukus sulaužyti.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų