Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksiukai su juodąja arbata
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Nuostabaus kvapo ir skonio keksiukai tokie tampa dėl pieno, kuriame mirko juodosios arbatos lapeliai. Neturint lapelių, galima naudoti tiesiog juodąją arbatą iš pakelių. Taip Nuostabaus kvapo ir skonio keksiukai tokie tampa dėl pieno, kuriame mirko juodosios arbatos lapeliai. Neturint lapelių, galima naudoti tiesiog juodąją arbatą iš pakelių. Taip netgi lengviau ją pamatuoti šaukšteliu. Papuošimui galima naudoti įvairius pabarstukus, miltelius. O kad kremas netižtų, geriausia palikti per naktį šaldytuve. O tuomet jau galima skanauti su juodąja arbata. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
150 gramų cukraus pudros
125 gramai sviesto (minkštas)
2 vienetai kiaušinių
1 valgomasis šaukštas medaus
3 arbatiniai šaukšteliai juodosios arbatos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
25 lašai maistiniai dažai (žali)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Prikaistuvyje į pieną suberti arbatos lapelius ir pakaitinti, kol pradės virti. Nukelti nuo viryklės ir leisti atvėsti. Nukošti per sietelį.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
3.
Sviestą iki purumo išsukti su cukraus pudra. Po vieną įmušti kiaušinius ir maišyti, kol masė taps vientisa. Sudėti medų ir suberti pusę miltų. Supilti pieną ir suberti likusius miltus. Gerai išmaišyti. Tešlą supilstyti į formeles, pripildyti tešla maždaug du trečdalius formelės.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
5.
Iškepusius keksiukus atvėsinti.
6.
Kremui maskarponės sūrį sumaišyti su cukraus pudra ir citrinų sultimis , dažais. Plakti, kol kremas taps standus ir papuošti keksiukus.

Keksiukai su juodąja arbata

Recepto autorius: Nuostabaus kvapo ir skonio keksiukai tokie tampa dėl pieno, kuriame mirko juodosios arbatos lapeliai. Neturint lapelių, galima naudoti tiesiog juodąją arbatą iš pakelių. Taip ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 24
Tešlai: Kremui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Prikaistuvyje į pieną suberti arbatos lapelius ir pakaitinti, kol pradės virti. Nukelti nuo viryklės ir leisti atvėsti. Nukošti per sietelį.

  2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.

  3. Sviestą iki purumo išsukti su cukraus pudra. Po vieną įmušti kiaušinius ir maišyti, kol masė taps vientisa. Sudėti medų ir suberti pusę miltų. Supilti pieną ir suberti likusius miltus. Gerai išmaišyti. Tešlą supilstyti į formeles, pripildyti tešla maždaug du trečdalius formelės.

  4. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

  5. Iškepusius keksiukus atvėsinti.

  6. Kremui maskarponės sūrį sumaišyti su cukraus pudra ir citrinų sultimis , dažais. Plakti, kol kremas taps standus ir papuošti keksiukus.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų