Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keksiukai su varške ir mėlynėmis
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 17
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Keksiukai iškepė su labai skania karamelizuota plutele ir minkštu puriu vidum! Keksiukai iškepė su labai skania karamelizuota plutele ir minkštu puriu vidum! Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 17
200 gramų varškės
200 gramų miltai
200 gramų šaldytų mėlynių
160 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
1 arbatinis šaukštelis miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska plakame mikseriu apie 3 - 5 minutes, kol masė tampa puri ir jos tūris padidėja.
2.
Į kiaušinių masę sudedame per sietelį pertrintą varškę, ir išlydytą atvėsintą sviestą. Išmaišome šaukštu.
3.
Suberiame miltus ir kepimo miltelius, šaukštu išmaišome, bet nepermaišome.
4.
Ant mėlynių (atšildyti nereikia) užberiame šaukštelį miltų ir išmaišome, kad visos apliptų miltais (taip uogos nenusės į tešlos dugną).
5.
Suberiame mėlynes į tešlą, pamaišome.
6.
Užpildome tešla 2/3 formelės aukščio.
7.
Kepame 190°C temperatūroje apie 20 - 25 minutes, arba kol viršus gražiai pagelsta. Skanaus :)

Keksiukai su varške ir mėlynėmis

Recepto autorius: Keksiukai iškepė su labai skania karamelizuota plutele ir minkštu puriu vidum! Jurgitos receptai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 17
Ingredientai: Pabarstymui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius su cukrumi ir druska plakame mikseriu apie 3 - 5 minutes, kol masė tampa puri ir jos tūris padidėja.

  2. Į kiaušinių masę sudedame per sietelį pertrintą varškę, ir išlydytą atvėsintą sviestą. Išmaišome šaukštu.

  3. Suberiame miltus ir kepimo miltelius, šaukštu išmaišome, bet nepermaišome.

  4. Ant mėlynių (atšildyti nereikia) užberiame šaukštelį miltų ir išmaišome, kad visos apliptų miltais (taip uogos nenusės į tešlos dugną).

  5. Suberiame mėlynes į tešlą, pamaišome.

  6. Užpildome tešla 2/3 formelės aukščio.

  7. Kepame 190°C temperatūroje apie 20 - 25 minutes, arba kol viršus gražiai pagelsta. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai

Komentarai (1)


  • nesamone 2016-08-25 19:58

    Tesla aiskiai per skystas


Daugiau receptų