Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepenėlės "Berlynas"
AUTORIUS:
Ona
INGREDIENTAI:
800 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek muskato
2 vienetai obuolių
3 vienetai svogūnų
600 gramų veršienos (kepenėlės)
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
150 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
6 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas bulves pavirti pasūdytame vandenyje 25 min.
Svogūnus supjaustyti žiedais, pavolioti miltuose.
Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti pusžiedžiais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Sutvarkytas kepenėles pabarstyti pipirais, druska ir apvolioti miltuose. Pakepinti svieste.
Fritiūrinėje arba puode, pilname aliejuje, pakepinti svogūnus ir obuolius.
Bulves sutrinti, sumaišyti su 2 šaukštais sviesto ir karštu pienu, pasūdyti, paskaninti muskatu.
Keptas kepenėles patiekti su bulvių piurė, svogūnais ir obuoliais.

Kepenėlės "Berlynas"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuskustas bulves pavirti pasūdytame vandenyje 25 min.
Svogūnus supjaustyti žiedais, pavolioti miltuose.
Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti pusžiedžiais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Sutvarkytas kepenėles pabarstyti pipirais, druska ir apvolioti miltuose. Pakepinti svieste.
Fritiūrinėje arba puode, pilname aliejuje, pakepinti svogūnus ir obuolius.
Bulves sutrinti, sumaišyti su 2 šaukštais sviesto ir karštu pienu, pasūdyti, paskaninti muskatu.
Keptas kepenėles patiekti su bulvių piurė, svogūnais ir obuoliais.

Receptą atsiuntė Ona

Komentarai


Daugiau receptų