Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepenėlės su vaisiais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų kiaulienos (kepenėlės)
60 gramų sviesto
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 vienetai svogūnų (vid. dydžio)
2 vienetai obuolių
2 vienetai apelsinų
60 gramų aliejaus
100 mililitrų grietinės
šiek tiek krapų (smukinti)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, paskaninkite pipirais, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste.
2.
Atskira,i keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes patroškinkite.
3.
Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais.

Valgykite su bulvėmis.

Kepenėlės su vaisiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, paskaninkite pipirais, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste.

  2. Atskira,i keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes patroškinkite.

  3. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais.

    Valgykite su bulvėmis.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų