Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepenys braziliškai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas bananų
0.5 vieneto citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas svogūnų
130 gramų veršienos (kepenys)
60 mililitrų baltojo vyno
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Riekelėmis supjaustytas kepenis užpilti marinatu, pagamintu iš sutarkuoto svogūno, sutrintų lauro lapų, juodųjų pipirų, druskos, vyno ir išspaustų pusės citrinos sulčių. Parą palaikyti.
Kepenis išimti, nusausinti, apkepinti aliejuje.
Marinatą perkošti, sudėti kepenų gabaliukus ir 3-4 minutes pakaitinti. Sudėti pertrintą bananą, išmaišyti, nukelti nuo ugnies.
Patiekiamos karštos, su padažu ir virtais ryžiais.

Kepenys braziliškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Riekelėmis supjaustytas kepenis užpilti marinatu, pagamintu iš sutarkuoto svogūno, sutrintų lauro lapų, juodųjų pipirų, druskos, vyno ir išspaustų pusės citrinos sulčių. Parą palaikyti.
Kepenis išimti, nusausinti, apkepinti aliejuje.
Marinatą perkošti, sudėti kepenų gabaliukus ir 3-4 minutes pakaitinti. Sudėti pertrintą bananą, išmaišyti, nukelti nuo ugnies.
Patiekiamos karštos, su padažu ir virtais ryžiais.

Komentarai (2)


  • mindaugas 2010-06-20 21:28

    pabandykit!


  • L.J. 2010-02-03 19:10

    gal tiktų ir kiaulės kepenys,o marinatas tikrai vertas dėmesio


Daugiau receptų