Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepintos krevetės
AUTORIUS:
Olga
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 sauja petražolių
350 gramų krevečių be kevalo
šiek tiek druskos
40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krevetes sumaišome su sutrintu česnaku, sukapotomis petražolėmis, druska ir pipirais.
Sviestą ištirpiname keptuvėje ir sudedame krevetes. Kepiname apie 5 minutes.
Labai skanu prie vyno :)

Kepintos krevetės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Krevetes sumaišome su sutrintu česnaku, sukapotomis petražolėmis, druska ir pipirais.
Sviestą ištirpiname keptuvėje ir sudedame krevetes. Kepiname apie 5 minutes.
Labai skanu prie vyno :)

Receptą atsiuntė Olga
Gairės: Kepti, Užkandžiai

Komentarai


Daugiau receptų