Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepintos saulėgrąžos
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
50 gramų saulėgrąžų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Norint pakepinti nelukštentas saulėgrąžas galima tai padaryti ir su aliejumi ir be jo (pagal skonį). Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžas, labai mažai aliejaus kad jos blizgėtų (nebūtina) ir dažnai maišydami kepkite vis paragaudami, žiūrėkite, kad jos nesudegtų, bet paruduotų viduje. Kepti reikia atsargiai, nes jos gali labai greit sudegti. Pačiam gale įberkite druskos ir pamaišykite, išpilkite iš keptuvės viską ant laikraščio, kad susigertų perteklinis aliejus ir saulėgrąžos atauštų.

Kepintos saulėgrąžos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Norint pakepinti nelukštentas saulėgrąžas galima tai padaryti ir su aliejumi ir be jo (pagal skonį). Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžas, labai mažai aliejaus kad jos blizgėtų (nebūtina) ir dažnai maišydami kepkite vis paragaudami, žiūrėkite, kad jos nesudegtų, bet paruduotų viduje. Kepti reikia atsargiai, nes jos gali labai greit sudegti. Pačiam gale įberkite druskos ir pamaišykite, išpilkite iš keptuvės viską ant laikraščio, kad susigertų perteklinis aliejus ir saulėgrąžos atauštų.

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...