Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepsneliai su grybais
AUTORIUS:
Ingrida
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Lengvas ir skanus patiekalas. Lengvas ir skanus patiekalas. Ingrida
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištos filė
400 gramų pievagrybių
1 stiklinė baltojo vyno
1 stiklinė žirnių
1 stiklinė pieno
100 gramų grietinės
2 vienetai svogūnų
2 valgomieji šaukštai vynuogių kauliukų aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai miltai
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
3.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
4.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
5.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
6.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
7.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
8.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.

Kepsneliai su grybais

Recepto autorius: Lengvas ir skanus patiekalas. Ingrida
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Svogūną supjaustyti.

  2. Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.

  3. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.

  4. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.

  5. Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.

  6. Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.

  7. Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.

  8. Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.

Receptą atsiuntė Ingrida

Komentarai


Daugiau receptų