Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepsniai su ananasais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas sviesto
1 skiltelė česnakų
šiek tiek druskos
500 gramų kiaulienos (filė)
1 skardinė ananasų (žiedai, konservuoti)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Filė gabaliukus išmušti ir pabarstyti druska.
2.
Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Mišiniu užpilti mėsą ir padėti į šaldytuvą kelioms minutėms.
3.
Tad iškepti mėsą, o kitoje keptuvėje apkepti iš abiejų pusių ananasus Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus (galima užpilti mėgiamu padažu). Valgyti su bulvėmis.

Kepsniai su ananasais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Filė gabaliukus išmušti ir pabarstyti druska.

  2. Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Mišiniu užpilti mėsą ir padėti į šaldytuvą kelioms minutėms.

  3. Tad iškepti mėsą, o kitoje keptuvėje apkepti iš abiejų pusių ananasus Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus (galima užpilti mėgiamu padažu). Valgyti su bulvėmis.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų