Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepsniai šventiškam stalui
AUTORIUS:
Toma
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas mesos (geriau nugarinė (jautiena, kiauliena ar veršiena))
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
3 skiltelės česnakų
1 skardinė ananasų (konservuoti (žiedai))
3 vienetai pomidorų pastos (dideli)
šiek tiek sūris
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą supjaustyti griežiniais ir labai lengvai išmušti plaktuku. Tada pabarstyti trintu česnaku, pipirais ir druska. Kepsnius sudėti į kepimo formą, pateptą riebalais ir pašauti į karštą orkaitę 40 minučių.
2.
Ant apkepusių kepsnių dėti po griežinėlį ananaso, pomidoro, dėti majonezo ir užtarkuoti sūrio. Kepti dar apie 10 - 15 minučių.

Patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis.

Kepsniai šventiškam stalui

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą supjaustyti griežiniais ir labai lengvai išmušti plaktuku. Tada pabarstyti trintu česnaku, pipirais ir druska. Kepsnius sudėti į kepimo formą, pateptą riebalais ir pašauti į karštą orkaitę 40 minučių.

  2. Ant apkepusių kepsnių dėti po griežinėlį ananaso, pomidoro, dėti majonezo ir užtarkuoti sūrio. Kepti dar apie 10 - 15 minučių.

    Patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė Toma

Komentarai (3)


  • ingrida 2014-12-28 09:25

    vietoj ananaso dedu svoguna irgi skanu


  • Rimantas 2014-12-19 20:06

    Faina


  • e. 2014-12-14 10:43

    gali atrodyti keistai tas ananasas, bet tikrai skanu. ragavau kažkada seniai seniai, bet ten ant mėsos dar ir svogūno buvo :)


Daugiau receptų