Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepsninėje keptas upėtakis
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 valgomieji šaukštai citrinų sultys
1 vienetas upėtakių
2 žiupsneliai druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvalytą upėtakį pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska pagal skonį. Palikti apie 10 min. marinuotis. Kepti apie 5 min. elektrinėje kepsninėje.
2.
Patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.

Kepsninėje keptas upėtakis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išvalytą upėtakį pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska pagal skonį. Palikti apie 10 min. marinuotis. Kepti apie 5 min. elektrinėje kepsninėje.

  2. Patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų