Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepsnys garstyčių padaže
AUTORIUS:
Ginta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus)
1 kilogramas kiaulės nugarinės
1.5 arbatinio šaukštelio druskos
3 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val. Atšilus orams galima kepti ir lauke - grilyje.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

Kepsnys garstyčių padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val. Atšilus orams galima kepti ir lauke - grilyje.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

Receptą atsiuntė Ginta

Komentarai


Daugiau receptų