Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Kepsnys “Kelmas”
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
40 centimetrų | kiaulienos šonkaulių |
1500 gramų | kiaulės faršo |
1 vienetas | svogūnų |
1 skiltelė | česnakų |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druskos |
2 vienetai | kiaušinių |
1 žiupsnelis | žalumynų |
1 sauja | marinuotų grybų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
2.
Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
Kepsnys “Kelmas”
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
- Kiaulės šonkauliai, 40 centimetrų
- Kiaulienos faršas, 1500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakai, 1 skiltelė
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Žalumynai, 1 žiupsnelis
- Marinuoti grybai, 1 sauja
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai