Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta antiena
AUTORIUS:
Valerija
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai ančių filė
2 vienetai obuolių
0.5 litro kefyro
2 žiupsneliai prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.
2.
Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.
3.
Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.
4.
Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.
5.
Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.
6.
Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.

Kepta antiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.

  2. Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.

  3. Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.

  4. Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.

  5. Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.

  6. Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.

Receptą atsiuntė Valerija

Komentarai


Daugiau receptų