Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta duona su pikantišku padažu “Ežiukas”
AUTORIUS:
Jurgita
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
4 valgomieji šaukštai majonezo
2 valgomieji šaukštai vandens (virintas)
šiek tiek aliejaus
200 gramų lydyto sūrio
0.5 vieneto duonos (kepalas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Duonos riekeles supjaustyti ilgomis juostelėmis ir pakepti aliejuje, įtrinti česnaku. Sutarkuoti sūrį, įdėti majonezo, pipirų ar kitų prieskonių, porą šaukštų virinto vandens ir viską gerai išmaišyti. Supilti į gilesnį dubenį ir įkišti i mikrobangų krosnelę, kad išsilydytų sūris. Tuomet į padažą susmaigstyti keptos duonos juosteles, kad gautųsi smagus ežiukas. Skanaus!

Kepta duona su pikantišku padažu “Ežiukas”

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Duonos riekeles supjaustyti ilgomis juostelėmis ir pakepti aliejuje, įtrinti česnaku. Sutarkuoti sūrį, įdėti majonezo, pipirų ar kitų prieskonių, porą šaukštų virinto vandens ir viską gerai išmaišyti. Supilti į gilesnį dubenį ir įkišti i mikrobangų krosnelę, kad išsilydytų sūris. Tuomet į padažą susmaigstyti keptos duonos juosteles, kad gautųsi smagus ežiukas. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų