
Kepta duona su pikantišku padažu “Ežiukas”
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
4 valgomieji šaukštai | majonezo |
2 valgomieji šaukštai | vandens (virintas) |
šiek tiek | aliejaus |
200 gramų | lydyto sūrio |
0.5 vieneto | duonos (kepalas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Duonos riekeles supjaustyti ilgomis juostelėmis ir pakepti aliejuje, įtrinti česnaku. Sutarkuoti sūrį, įdėti majonezo, pipirų ar kitų prieskonių, porą šaukštų virinto vandens ir viską gerai išmaišyti. Supilti į gilesnį dubenį ir įkišti i mikrobangų krosnelę, kad išsilydytų sūris. Tuomet į padažą susmaigstyti keptos duonos juosteles, kad gautųsi smagus ežiukas. Skanaus!
Kepta duona su pikantišku padažu “Ežiukas”
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Vanduo, virintas, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus
- Lydytas sūris, 200 gramų
- Duona, kepalas, 0.5 vieneto
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Duonos riekeles supjaustyti ilgomis juostelėmis ir pakepti aliejuje, įtrinti česnaku. Sutarkuoti sūrį, įdėti majonezo, pipirų ar kitų prieskonių, porą šaukštų virinto vandens ir viską gerai išmaišyti. Supilti į gilesnį dubenį ir įkišti i mikrobangų krosnelę, kad išsilydytų sūris. Tuomet į padažą susmaigstyti keptos duonos juosteles, kad gautųsi smagus ežiukas. Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai