Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta karka su alumi
AUTORIUS:
Inesa
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 valgomasis šaukštas kmynų
2 valgomieji šaukštai medaus
1 vienetas paprikų
1 valgomasis šaukštas garstyčių (aštrios)
1 vienetas kiaulės kojų (karka)
0.5 litro alaus (tamsusis)
šiek tiek druskos
8 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulės karką gerai nuplauti ir nusausinti ir gerai įtrinti druska, smulkintų česnakų, pipirais, kmynais ir paprikų milteliais. Taip paruoštą karką palikti parai šaldytuve , kad įsigertų visi prieskoniai. Marinuotą karką iš visų pusių aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apie 1,5 val. Sumaišyti 4 šaukštus aliejaus su šaukštu garstyčių ir 2 šaukštais medaus. Prieš baigdami kepti, karką iš visų pusių aptepti šiuo glajumi, keletą kartų apšlakstyti alumi.

Kepta karka su alumi

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulės karką gerai nuplauti ir nusausinti ir gerai įtrinti druska, smulkintų česnakų, pipirais, kmynais ir paprikų milteliais. Taip paruoštą karką palikti parai šaldytuve , kad įsigertų visi prieskoniai. Marinuotą karką iš visų pusių aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apie 1,5 val. Sumaišyti 4 šaukštus aliejaus su šaukštu garstyčių ir 2 šaukštais medaus. Prieš baigdami kepti, karką iš visų pusių aptepti šiuo glajumi, keletą kartų apšlakstyti alumi.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai (2)


  • :) 2011-11-04 17:15

    o kur gamybos procese panaudojamas alus? :)


  • Akwa 2011-01-03 20:22

    skamba skaniai :super:


Daugiau receptų