Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta kiauliena su imbieru
AUTORIUS:
justelez
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai imbierų (tarkuotas)
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės nugarinės (su kaulu)
1 arbatinis šaukštelis druskos
6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.

Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.

Kepta kiauliena su imbieru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.

Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.

Receptą atsiuntė justelez

Komentarai (1)


  • mano 2009-02-26 00:15

    nemegstu imbieru :bloga:


Daugiau receptų