Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
AUTORIUS:
Vidutė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus
šiek tiek kmynų (smulkinti)
3 vienetai rozmarino (lapeliai)
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulienos (liesa)
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
750 gramų raugintų kopūstų
2 valgomieji šaukštai grietinėlės
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja.
Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai ir supilama grietinėlė.
Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi.
Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų.
Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai padažas.
Skanaus.

Kepta kiauliena su raugintais kopūstais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja.
Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai ir supilama grietinėlė.
Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi.
Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų.
Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai padažas.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Vidutė

Komentarai (2)


  • Dovilė 2019-04-18 13:26

    Lengva, skanu ir sotu.


  • ingrida 2011-10-05 14:12

    Gal kas bandet? :-)


Daugiau receptų