Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta kiaulienos nugarinė
AUTORIUS:
Jovita
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai medaus
2 valgomieji šaukštai garstyčių
400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
2 kilogramai kiaulės nugarinės
100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą marinuojame marinate apie pusę dienos.

Marinato gaminimas: į vyną supilame aliejų, citrinos sultis, sudedame garstyčias ir medų. Išmaišome ir supilame ant mėsos.

Kai mėsa išsimarinuoja, kepame orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų, apie 45 minutes) arba grilyje.

Kepta kiaulienos nugarinė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą marinuojame marinate apie pusę dienos.

Marinato gaminimas: į vyną supilame aliejų, citrinos sultis, sudedame garstyčias ir medų. Išmaišome ir supilame ant mėsos.

Kai mėsa išsimarinuoja, kepame orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų, apie 45 minutes) arba grilyje.

Receptą atsiuntė Jovita

Komentarai


Daugiau receptų