Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta lydeka su kario gaidele
AUTORIUS:
Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas lydekų
1 valgomasis šaukštas druskos
50 mililitrų aliejaus
šiek tiek citrinžolių
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeką išvalyti, žvynus palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį druskos sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia druska ištrinti lydekos paviršių, aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min..

Tinka tiek Kūčioms, tiek Kalėdoms, ar Naujų sutiktuvėms.

Kepta lydeka su kario gaidele

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Lydeką išvalyti, žvynus palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį druskos sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia druska ištrinti lydekos paviršių, aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min..

Tinka tiek Kūčioms, tiek Kalėdoms, ar Naujų sutiktuvėms.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai (1)


  • žvejys 2011-01-10 23:42

    Kalėdų stalo puošmena :-D


Daugiau receptų