Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta lydeka su mairūnu
AUTORIUS:
Akvilė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
0.3 arbatinio šaukštelio paprikų (milteliai)
šiek tiek petražolių
1 vienetas pomidorų pastos
šiek tiek kvietinių miltų
1 vienetas lydekų
šiek tiek džiūvesėlių (malti)
šiek tiek druskos
0.3 stiklinės aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kario
0.5 arbatinio šaukštelio mairūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Nuplauti išvalytą lydeką, gerai įtrinti druska bei pipirais ir supjaustyti mažesniais gabalėliais.
Viename dubenyje sumaišyti miltus, džiūvėsėlius, karį, paprikos miltelius ir SANTA MARIA mairūną.
Lydekos gabalėlius apvolioti birių produktų mišinyje ir apkepti įkaitintame aliejuje.
Iškeptą lydeką sudėti į lėkštę ir papuošti pomidoro skiltelėmis ir petražolėmis.
Skanu tiek šilta, tiek šalta.
Gero apetito!

Kepta lydeka su mairūnu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuplauti išvalytą lydeką, gerai įtrinti druska bei pipirais ir supjaustyti mažesniais gabalėliais.
Viename dubenyje sumaišyti miltus, džiūvėsėlius, karį, paprikos miltelius ir SANTA MARIA mairūną.
Lydekos gabalėlius apvolioti birių produktų mišinyje ir apkepti įkaitintame aliejuje.
Iškeptą lydeką sudėti į lėkštę ir papuošti pomidoro skiltelėmis ir petražolėmis.
Skanu tiek šilta, tiek šalta.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė Akvilė

Komentarai


Daugiau receptų