Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta lydekos filė
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų lydekų
1 vienetas kiaušinių
100 mililitrų pieno
1 sauja miltai
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
3 žiupsneliai žuvies prieskonių
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lydekos filė supjaustome nedidelio dyžio gabaliukais, pagardiname žuvies prieskoniais.
Leidžiame pastovėti apie valandą.
2.
Kiaušinį, pieną, miltus suplakame iki vientisos masės.
3.
Pasimarinavusius žuvies gabaliukus mirkome tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Garnyrui pakepiname pjaustytus svogūnus ir tarkuotą morką. Iškeptas daržoves papildome pomidorų padažu ir gerai išmaišome.

Kepta lydekos filė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Lydekos filė supjaustome nedidelio dyžio gabaliukais, pagardiname žuvies prieskoniais.
    Leidžiame pastovėti apie valandą.

  2. Kiaušinį, pieną, miltus suplakame iki vientisos masės.

  3. Pasimarinavusius žuvies gabaliukus mirkome tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
    Garnyrui pakepiname pjaustytus svogūnus ir tarkuotą morką. Iškeptas daržoves papildome pomidorų padažu ir gerai išmaišome.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų