Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta menkės filė su ryžiais ir daržovėmis
AUTORIUS:
Svetlana
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Skanus, lengvas, sveikas patiekalas. Papuoš bet kokį stalą, ypač Kūčių. Nustebins svečius. Skanus, lengvas, sveikas patiekalas. Papuoš bet kokį stalą, ypač Kūčių. Nustebins svečius. Svetlana
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų menkių filė
100 gramų šaldyti žirneliai
100 gramų sviesto
100 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas morkų
1 vienetas paprikų
0.5 vieneto citrinų
1 sauja ryžių
1 arbatinis šaukštelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustome atšildytą menkės filė nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenį, kuriame marinuosime. Pabarstome prieskoniais ir ant viršaus išspaudžiame pusę citrinos. Viską gerai išmaišome ir šiame marinate paliekame žuvį 2 valandom. Kepame ant gerai įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių.
2.
Visas daržoves ir ryžius kartu dedame į troškinimo puodą. Įpilame šiek tiek vandens ir 50 gr sviesto. Troškiname ~10-15 min, kol suminkštėja. Nepamirštame pagardinti druska ir prieskoniais pagal skonį.
3.
Ant lėkštės dedame daržovių "pagalvę". Ant jos dedame žuvį. Galima papuošti rozmarino šakele ir mažais pomidorais. Skanaus!

Kepta menkės filė su ryžiais ir daržovėmis

Recepto autorius: Skanus, lengvas, sveikas patiekalas. Papuoš bet kokį stalą, ypač Kūčių. Nustebins svečius. Svetlana
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustome atšildytą menkės filė nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenį, kuriame marinuosime. Pabarstome prieskoniais ir ant viršaus išspaudžiame pusę citrinos. Viską gerai išmaišome ir šiame marinate paliekame žuvį 2 valandom. Kepame ant gerai įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių.

  2. Visas daržoves ir ryžius kartu dedame į troškinimo puodą. Įpilame šiek tiek vandens ir 50 gr sviesto. Troškiname ~10-15 min, kol suminkštėja. Nepamirštame pagardinti druska ir prieskoniais pagal skonį.

  3. Ant lėkštės dedame daržovių "pagalvę". Ant jos dedame žuvį. Galima papuošti rozmarino šakele ir mažais pomidorais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Svetlana

Komentarai


Daugiau receptų