Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta mėsytė
AUTORIUS:
Karolina
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
2 kilogramai kiaulės prandinės
5 valgomieji šaukštai acto
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
10 valgomųjų šaukštų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Druską sumaišome su pipirais.
Prieskonių mišinį suberiame ant kubeliais supjaustytos mėsos.
Ant mėsos sudedame svogūnu žiedus, supilame aliejų ir actą. Viską sumaišome.
Mėsą matinuotis turi bent 1-2 valandas.
Kepame griliuje arba ant laužo.

Prie mėsos tinka majonezo padažai.

Kepta mėsytė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Druską sumaišome su pipirais.
Prieskonių mišinį suberiame ant kubeliais supjaustytos mėsos.
Ant mėsos sudedame svogūnu žiedus, supilame aliejų ir actą. Viską sumaišome.
Mėsą matinuotis turi bent 1-2 valandas.
Kepame griliuje arba ant laužo.

Prie mėsos tinka majonezo padažai.

Receptą atsiuntė Karolina

Komentarai


Daugiau receptų