Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta sprandinė
AUTORIUS:
Jurgita
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 kilogramai kiaulės prandinės
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
7 valgomieji šaukštai vorčesterio padažo
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek žolelių
šiek tiek maltos saldžiosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kiaulienos sprandinę kruopščiai nuplauti, nusausinti ir įtrinti SANTA MARIA paprika ir sodo prieskoninėmis žolelėmis bei kitais prieskoniais, palikti valandai pastovėti šaltai, dėti į kepimo rankovę, užtaisyti galus ir kepti apie 1,5 val. 180 laipsnių orkaitėje. Pabaigoje galima rankovę prakirpti ir dar šiek tiek apskrudinti mėsytę. Tiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Kepta sprandinė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos sprandinę kruopščiai nuplauti, nusausinti ir įtrinti SANTA MARIA paprika ir sodo prieskoninėmis žolelėmis bei kitais prieskoniais, palikti valandai pastovėti šaltai, dėti į kepimo rankovę, užtaisyti galus ir kepti apie 1,5 val. 180 laipsnių orkaitėje. Pabaigoje galima rankovę prakirpti ir dar šiek tiek apskrudinti mėsytę. Tiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų