Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta višta
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas vištiena
šiek tiek prieskonių
šiek tiek druskos
5 česnakų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Didelę vištą gerai įtrinti vištienos prieskoniais, česnaku, druska ir pipirais. Marinuoti 2 - 4 valandas ir kepti 180 - 200 ° įkaitintoje orkaitėje 1,5 - 2 val.

Kepta višta

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Didelę vištą gerai įtrinti vištienos prieskoniais, česnaku, druska ir pipirais. Marinuoti 2 - 4 valandas ir kepti 180 - 200 ° įkaitintoje orkaitėje 1,5 - 2 val.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų