Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta vištiena
AUTORIUS:
Tatjana
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
5 vienetai vištiena (ketvirčiai)
šiek tiek druskos
šiek tiek džiovintų bazilikų
šiek tiek peletrūno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Vištienos ketvirčius supjaustoma į norimus gabaliukus, nuplauname ir nudžioviname. Nuplautus nudžiovintus gabaliukus ištriname paruoštu prieskonių mišiniu ( druska + malti juodieji pipirai + smulkiai supjaustytos česnako skiltelės + SANTA MARIA peletrūnas ir bazilikas). Sudedame ištrintus vištienos gabaliukus į dubenį ir išspaudžiame ant viršaus citrinos sulčių. Paliekame nakčiai marinuotis. Kitą dieną sudedame vištiena ant kepimo formos ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.
Skanaus

Kepta vištiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos ketvirčius supjaustoma į norimus gabaliukus, nuplauname ir nudžioviname. Nuplautus nudžiovintus gabaliukus ištriname paruoštu prieskonių mišiniu ( druska + malti juodieji pipirai + smulkiai supjaustytos česnako skiltelės + SANTA MARIA peletrūnas ir bazilikas). Sudedame ištrintus vištienos gabaliukus į dubenį ir išspaudžiame ant viršaus citrinos sulčių. Paliekame nakčiai marinuotis. Kitą dieną sudedame vištiena ant kepimo formos ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.
Skanaus

Receptą atsiuntė Tatjana

Komentarai


Daugiau receptų