Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta vištiena su kmynais ir česnaku
AUTORIUS:
Regina
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai citrinų
3 česnakų
1 valgomasis šaukštas kmynų
šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
1 arbatinis šaukštelis druskos
50 gramų aliejaus
šiek tiek prieskonių (vištienai)
1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į aliejų supilti citrinos sulčių, sutarkuoti česnaką, suberti kmynus, druską, po nemažą žiupsnį maltų lauro lapų ir prieskonių vištienai.
Kulšeles ištrinti paruoštu mišiniu, palaikyti apie 2 val. ir kepti orkaitėje (180-190 laipsnių pagal Celsijų) 1 val. arba kepti grilyje.

Kepta vištiena su kmynais ir česnaku

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į aliejų supilti citrinos sulčių, sutarkuoti česnaką, suberti kmynus, druską, po nemažą žiupsnį maltų lauro lapų ir prieskonių vištienai.
Kulšeles ištrinti paruoštu mišiniu, palaikyti apie 2 val. ir kepti orkaitėje (180-190 laipsnių pagal Celsijų) 1 val. arba kepti grilyje.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų