Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta žuvis
AUTORIUS:
Živilė
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
150 gramų majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (žuvims)
500 gramų žuvies (filė, bet kokia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, apibarstykite prieskoniais, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 valandai.
Į majonezą įmaišykite sutrintas česnakų skilteles.
Į kepimo indą įpilkite majonezo, kad padengtų visą dugną, sudėkite žuvį ir užpilkite likusį majonezą.
Kepkite 40-45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Kepta žuvis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, apibarstykite prieskoniais, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 valandai.
Į majonezą įmaišykite sutrintas česnakų skilteles.
Į kepimo indą įpilkite majonezo, kad padengtų visą dugną, sudėkite žuvį ir užpilkite likusį majonezą.
Kepkite 40-45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Receptą atsiuntė Živilė

Komentarai


Daugiau receptų