Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepta žuvis drebučiuose
AUTORIUS:
Vaida
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
2 vienetai morkų
3 vienetai svogūnų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek acto
šiek tiek pieno
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
šiek tiek prieskonių (žuvies)
šiek tiek žuvies (filė)
šiek tiek želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prieš kepant žuvies filė apibarstyti žuvies prieskoniais ir šiek tiek palaikyti.
Tešlai sumaišyti kiaušinį, šiek tiek pieno, vandens, miltų bei druskos ir šioje tešloje apvolioti žuvies filė kabaliukus.
Apvoliotus žuvies filė gabaliukus apkepti keptuvėje su aliejumi.
Marinatui želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti kol išbrinks.
Užvirti vandenį, sudėti smulkintus svogūnus ir griežinėliais supjaustytas morkas, supilti išbrinkusią želatiną ir tada pilti actą bei berti druską ir cukrų (pagal skonį).
Iškeptą žuvį sudėti į indą ir užpilti marinatu taip, kad visą žuvį gerai apsemtų (virš jos apie 1,5 cm).
Atvėsus viską padėti kelioms val. į šaldytuvą, kad sustingtų drebučiai.
Skanaus.

Kepta žuvis drebučiuose

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Prieš kepant žuvies filė apibarstyti žuvies prieskoniais ir šiek tiek palaikyti.
Tešlai sumaišyti kiaušinį, šiek tiek pieno, vandens, miltų bei druskos ir šioje tešloje apvolioti žuvies filė kabaliukus.
Apvoliotus žuvies filė gabaliukus apkepti keptuvėje su aliejumi.
Marinatui želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti kol išbrinks.
Užvirti vandenį, sudėti smulkintus svogūnus ir griežinėliais supjaustytas morkas, supilti išbrinkusią želatiną ir tada pilti actą bei berti druską ir cukrų (pagal skonį).
Iškeptą žuvį sudėti į indą ir užpilti marinatu taip, kad visą žuvį gerai apsemtų (virš jos apie 1,5 cm).
Atvėsus viską padėti kelioms val. į šaldytuvą, kad sustingtų drebučiai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Vaida

Komentarai (10)


  • benas 2012-10-11 19:45

    mėginau ,tačiau gaunas tas pats kaip ,pvz,sudėti iškepta žuvį į pakepintą bandelę ir užpilti želatina


  • rasa 2011-12-23 22:29

    O morkas reikia virtas deti?


  • Ieva 2011-06-01 16:37

    labai skanu...daznai siuo patiekalbu papuosiu savo vaisiu stala :)


  • dange 2011-02-26 10:13

    :-p paragausim ;-) :-)


  • Ieva 2011-01-24 23:04

    isbandem ir labai gardu :super:


  • liu 2010-03-12 16:02

    bandysiu,esu "prijaucianti" tokiems dalykams.Neabejoju,kad labai skanu. :-)


  • G. 2010-03-11 16:11

    Ok, supratau, ačiū! :alus: Labai noriu išbandyti šitą receptą. :mmm:


  • Autore 2010-03-11 14:51

    Oi, visai nepaminejau :-) taip, paskui reikia deti i saldytuva ir laikyti tol kol susals... Skanaus! ;-)


  • Autore 2010-03-11 14:49

    Nuotraukoje visai nematyti drebuciu, nes ta kart nelabai gavosi... per mazai marinato isviriau... Bet siaip labai skanu :super:


  • G. 2010-03-11 14:48

    Vaida, o ką reikia daryti po to, kai užpili marinatu? Dėti į šaldytuvą, kad drebučiai susidarytų?


Daugiau receptų