Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptas karpis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
3 vienetai juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
1 kilogramas karpių
4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
šiek tiek druskos
0.5 stiklinės aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas karpis supjaustomas, apibarstomas miltais, sumaišytais su maltais prieskoniais ir druska, apvoliojamas džiūvėsėliais ir kepamas aliejuje. Prie jo galima tiekti krienų, keptų bulvių, troškintų kopūstų ar šviežių daržovių salotų.

Keptas karpis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvalytas karpis supjaustomas, apibarstomas miltais, sumaišytais su maltais prieskoniais ir druska, apvoliojamas džiūvėsėliais ir kepamas aliejuje. Prie jo galima tiekti krienų, keptų bulvių, troškintų kopūstų ar šviežių daržovių salotų.

Komentarai (1)


  • donatas 2010-05-08 11:50

    kodel matau nuotraukose padaza o padazo recepto ne,gaila.patiekalas neuzbaigtas :-(


Daugiau receptų