1.Mėsą nuplauti , gerai nusausinti.
2. Pašlakstyti mėsą actu, gausiai įtrinti druska, pipirais, prieskoniais, ant mėsos sudėti lauro lapus ir įvynioti į foliją. Palaikyti šaldytuve per nakt.
3. Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje 1- 1,5 valandos.
4. Patiekti su keptomis , marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis, pabarstyti šviežiais smulkintais žalumynais.

Keptas kiaulienos kumpis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
5 stiklinės | česnakų |
4 vienetai | laurų lapų (lapai) |
2 kilogramai | kiaulienos |
2 valgomieji šaukštai | acto |
šiek tiek | prieskonių (mėsai su žolelėmis) |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Keptas kiaulienos kumpis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Česnakai, 5 stiklinės
- Laurų lapai, lapai, 4 vienetai
- Kiauliena, 2 kilogramai
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, mėsai su žolelėmis
- Druska
- Pipirai, juodieji
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
1.Mėsą nuplauti , gerai nusausinti.
2. Pašlakstyti mėsą actu, gausiai įtrinti druska, pipirais, prieskoniais, ant mėsos sudėti lauro lapus ir įvynioti į foliją. Palaikyti šaldytuve per nakt.
3. Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje 1- 1,5 valandos.
4. Patiekti su keptomis , marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis, pabarstyti šviežiais smulkintais žalumynais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai