Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptas kiaulienos kumpis
AUTORIUS:
Genutė
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
5 stiklinės česnakų
4 vienetai laurų lapų (lapai)
2 kilogramai kiaulienos
2 valgomieji šaukštai acto
šiek tiek prieskonių (mėsai su žolelėmis)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai (juodieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.Mėsą nuplauti , gerai nusausinti.

2. Pašlakstyti mėsą actu, gausiai įtrinti druska, pipirais, prieskoniais, ant mėsos sudėti lauro lapus ir įvynioti į foliją. Palaikyti šaldytuve per nakt.

3. Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje 1- 1,5 valandos.

4. Patiekti su keptomis , marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis, pabarstyti šviežiais smulkintais žalumynais.

Keptas kiaulienos kumpis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

1.Mėsą nuplauti , gerai nusausinti.

2. Pašlakstyti mėsą actu, gausiai įtrinti druska, pipirais, prieskoniais, ant mėsos sudėti lauro lapus ir įvynioti į foliją. Palaikyti šaldytuve per nakt.

3. Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje 1- 1,5 valandos.

4. Patiekti su keptomis , marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis, pabarstyti šviežiais smulkintais žalumynais.

Receptą atsiuntė Genutė

Komentarai


Daugiau receptų